Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Orman, Edirne'de Kartal Yuvası mağazası açtı

Orman, Edirne'de Kartal Yuvası mağazası açtı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-17 16:41:01

Orman, Edirne'de Kartal Yuvası mağazası açtı
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk kupasını yeni statlarında kaldırmak istediklerini söyledi.

Fikret Orman, Edirne'de Kartal Yuvası mağazasının açılışını yaptı. Saraçlar Caddesi'ndeki mağazanın açılış kurdelesini Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte kesen Orman, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Edirne ciğeri yemek için bir restorana giden Orman, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Vodafone Arena'nın yapımının devam ettiğini anlatan Orman, 'Stadımızda her şey gayet yolunda gidiyor. Çatımız kalktı. Şu anda diğer imalatlar da iyi gidiyor. En kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldırmak istiyoruz' şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin, teknik direktör Şenol Güneş'in performansıyla ilgili sorusuna Orman, "Şenol Güneş'in performansı ortada, lig lideri Beşiktaş. Her kulvarda da gayet güzel adım adım ilerliyor. Performansıyla alakalı bir sıkıntımız yok. Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le sözleşme sıkıntısı da yok. Şu an bunları gündeme getirmenin de manası yok' yanıtını verdi.

Başkan Orman, bir soru üzerine Beşiktaş'ta transferin bitmeyeceğini, günü geldiğinde her şeyi açıklayacaklarını belirtti.

Oğuzhan Özyakup'un performansına ilişkin bir soru üzerine Orman, milli futbolcunun artık çıraklık döneminden ustalık dönemine geçtiğini kaydetti.

Takımda herkesin yıldız olduğunu vurgulayan Orman, 'Bu takımın hepsi yıldızlar topluluğu, Gökhan Töre de Olcay da yabancı oyuncularımız da dahil. Hepsi gayet başarılılar' diye konuştu.

Haber Ara