Dolar

32,2247

Euro

34,9384

Altın

2.418,85

Bist

10.676,65

Orduspor lige hazır

Orduspor lige hazır

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-03 14:02:44

Orduspor lige hazır
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, 6 Eylül Pazar günü sahasında oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Sinan Bayraktar yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman taktik çalışması ile sona erdi.

Teknik direktör Sinan Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige hazır olduklarını belirterek, "Ligin ilk maçları hem zordur hem de önemlidir. Bizde ilk maçımızı taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz" dedi.

Özellikle transfer tahtasının açılmasına çok sevindiklerini söyleyen Bayraktar, "Tahtanın açılmasıyla 12 futbolcumuzu kadromuza kattık. Artık Orduspor'da şampiyonluk yarışında olacak" diye konuştu.

Bazı oyuncuların antrenman eksikliklerinin dışında lige hazır olduklarını vurgulayan Bayraktar, "Yönetimimiz ve sayın başkanımız üzerine düşeni yaparak transfer tahtasının açılmasını sağladılar. Şimdi sıra bizde. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Orduspor her zaman hedefleri olan bir takımdır. Bu sezonda hedefimiz PTT 1. Lig'e yeniden yükselmek" şeklinde konuştu.

Taraftarlara da seslenen Bayraktar, "Orduspor'u seven herkesten kombine kart alarak takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Bu sezon dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Bu yıl özellikle taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Lütfen herkes takımına sahip çıksın" ifadelerini kullandı.

Bayraktar, Orduspor'u yeniden eski günlerine kavuşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Haber Ara