Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Öğretmenlere 'Etkili İletişim Becerileri' semineri

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde uygulanmakta olan, 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' isimli AB Projesi kapsamında, Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde görev yapan 109 öğretmene 'Etkili İletişim Becerileri' semineri verildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-01 12:11:57

Öğretmenlere 'Etkili İletişim Becerileri' semineri
Ordu'nun Fatsa ilçesinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde uygulanmakta olan, "Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum" isimli AB Projesi kapsamında, Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde görev yapan 109 öğretmene "Etkili İletişim Becerileri" semineri verildi.

Fatsa RAM personeli Uzman Psikolojik Danışman Muhammed Karamustafa tarafından 5 gün boyunca 30 saat hizmet içi semineri verildi. Semineri tertipleyen Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Sayın Fatma Altuntaş, " 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum Projesi' başvuru sahibi olarak okulumuz öğretmenlerine hizmet içi eğitim vermek başlıklı faaliyetimizi 5 gün boyunca okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Projedeki hedefimiz 32 tane öğretmene bu semineri vermekti. Ancak Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve ilçe dışından gelip, okulumuzda seminere katılan diğer öğretmenlerin de bu faaliyete katılmasıyla, seminer katılımcı sayısı 109'u buldu. Bu bizim için önemli bir rakam. Bundan şunu anlıyoruz ki öğretmenlerimiz bu seminerlere çok istekli katılıyorlar. Biz bu seminerler sonrası, katılımcılara hem katılım belgesi, hem de proje ortağımız Halk Eğitim kanalıyla hizmet içi eğitim sertifikası veriyoruz. Bugün de seminerimizi tamamlayarak, katılımcılara belgelerini dağıttık" dedi.

Konuşmaların ardından kursa katılan öğretmenlere sertifikaları verildi.

Haber Ara