Dolar

32,7682

Euro

35,0901

Altın

2.459,44

Bist

10.471,32

Öğrenciler Tatilde GKV'li Öğretmenler Derste

Okulların tatile girmesiyle birlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrencilerin sıralarını öğretmenler doldurarak yeni eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıkların startını verdiler.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-22 10:26:32

Öğrenciler Tatilde GKV'li Öğretmenler Derste
Okulların tatile girmesiyle birlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrencilerin sıralarını öğretmenler doldurarak yeni eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıkların startını verdiler.

2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte soluğu tatilde alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin boşalttığı sıraları öğretmenler doldurdu. 2016-2017 eğitim öğretim yılının hazırlıklarına başlayan ve yeni eğitim sistemleri ve öğrenme tekniklerini içeren seminer programlarıyla öğretmenlerini hizmet içi eğitim kurslarına alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında görev yapan yaklaşık üç yüz öğretmen yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokulu, GKV Özel Anadolu Lisesi, GKV Özel Fen Lisesi ve Cemil Alevli Koleji öğretmenlerine yönelik düzenlenen söyleşi ve seminerler büyük ilgi görünken yaz tatilinde seminerler dışında öğretmenlerin Türkiye'nin değişik yerlerinde gerçekleştirilecek olan faaliyetlere de katılacağı açıklandı. Seminerlerin ilk haftasında GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş öğretmenlere yönelik seminerlerde Sınıf Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Öğrenci Davranış Kontrollerinde Disiplinler Arası İş Birliği, Değerler Eğitiminde Öğretmenin Rolü korularında söyleşiler gerçekleştirirken eğitimde teknoloji kullanımı, teknolojinin eğitimdeki rolü ve önemi gibi konularında işlendiği ifade edildi.

GKV ÖZEL OKULLARI YENİLİKLERİN TAKİPÇİSİ VE UYGULAYICISIDIR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının eğitimde gerçekleştirilen birçok yeniliğin en büyük takipçisi ve uygulayıcısı olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, "2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte kurumlarımızda görev yapan öğretmenlerimiz için hazırlanan seminerlerimiz başarıyla devam ediyor. 30 Haziran tarihine kadar sürecek seminerlerimizin ardından Temmuz ve Ağustos aylarının değişik dönemlerinde gerek öğretmenlerimiz gerekse öğrencilerimizin bir bölümü Türkiye'nin farklı illerinde gerçekleştirilecek eğitimle ilgili söyleşi, panel ve etkinliklere katılacaktır. Diğer taraftan dünyanın bazı ülkelerinde gerçekleştirilecek faaliyetlere de öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz de katılacaktır. 2016-2017 yılı ile ilgili hazırlıklarımız sadece öğretmenlerimize yönelik eğitim seminerleriyle sınırlı olmayıp bütün çalışanlarımızı kapsayan etkinliklerimiz yaz aylarında gerçekleştirilirken kurumlarımızın fiziki yapısında da gerekli hazırlıklar okullarımız açılana kadar devam edecektir" dedi.

Sınıf ve branş öğretmenlerinin gün boyu bir birinden farklı konuların işlendiği etkinliklerde bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları da öğrenildi.

Haber Ara