Dolar

32,2657

Euro

35,0660

Altın

2.464,13

Bist

10.319,96

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayıMladı. Akdoğan mesajında 'Çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e minnettarız.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-09 16:41:58

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayıMladı. Akdoğan mesajında "Çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e minnettarız.' dedi.

Başkan Akdoğan, "Düşünceleri, kişisel özellikleri ve eserleriyle hem Türk milletini hem de farklı dünya liderlerinin saygı duyduğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tüm yaşamını Türk milletine adamıştır. Türkiye'nin çağdaş geleceği yolunda tüm zorluklara göğüs geren ve zorlukların üstesinden gelen bir lider olmuştur. Bizlere düşen en büyük ve en önemli görev ise onun bıraktığı cumhuriyeti korumak ve gelecek nesle aktarmaktır. Ben bu düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78. yıl dönümünde saygı ve şükranla anıyorum.' şeklinde konuştu.

Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. Yılı Anma Töreni, 10 Kasım Perşembe günü Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumu ile başlayacak. Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'de Niğde Belediyesi hoparlörlerinden siren sesi yayınlanacak.

Haber Ara