Dolar

32,2669

Euro

35,0660

Altın

2.475,31

Bist

10.483,60

Nasıroğlu, referandum çalışmalarına devam ediyor

AK Parti 22. dönem Batman Milletvekili Nezir Nasıroğlu, 16 Nisan'da anayasa değişikliği için yapılacak referandumda 'Evet' çıkması için merkez ve köylerdeki çalışmalarına devam ediyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-02 15:22:50

Nasıroğlu, referandum çalışmalarına devam ediyor
AK Parti 22. dönem Batman Milletvekili Nezir Nasıroğlu, 16 Nisan'da anayasa değişikliği için yapılacak referandumda "Evet" çıkması için merkez ve köylerdeki çalışmalarına devam ediyor.

Nasıroğlu, bölgede HDP'nin güçlü olduğunu ancak Batman'da "Evet"'in yüzde 50 çıkması için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. 25 günden beri Batman'da olduğunu ve referandum çalışmaları için önüne bir hedef koyduğunu bu hedef doğrultusunda gece gündüz çalıştıklarını anlatan Nasıroğlu, "Gündüz yoğun bir şekilde köy ziyaretleri yapıyoruz. Köylülerle bir araya geliyoruz. Gece de merkezde çalışıyoruz. Tabi kendimize bir hedef koyduk ve Batman'da 'Evet' in yüzde 50 çıkmasını hedefliyoruz ve inşallah başarılı oluruz. Gittiğimiz her yerde halkın teveccühü bizi mutlu ediyor. 'Evet' in çıkması için çabalayacağız elimizden geleni yapacağız. Bizim halkımız kadirşinastır 'Evet' çıkacağına inanıyorum. Günde 8- 10 arasında köy gezileri düzenliyoruz. Bugün itibari ile Batman merkezin köylerini bitirdik ve bu arada da ilçelere de gidiyoruz. Birkaç gün içinde Gercüş'ten başlayıp bütün köyleri gezip diğer ilçelere de gideceğiz. Kararsız olan insanları ikna etmeye çalışıyoruz. Tahminime göre netice bu referandumda olumlu çıkacaktır. Bu bir rejim değişikliği değildir, sistem değişikliğidir. Genel seçim olsa seçmen değişik olabilirdi ama bu referandumdur ve 'Evet' in çıkmasını bekliyoruz hedefimiz yüzde 50 ve inşallah yüzde 50'ye ulaşırız" dedi.

Haber Ara