Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Muratpaşa Belediyespor mağlubiyetleri telafi edecek

Muratpaşa Belediyespor mağlubiyetleri telafi edecek

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-03 15:08:08

Muratpaşa Belediyespor mağlubiyetleri telafi edecek
Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, ligde aldıkları iki mağlubiyeti en kısa sürede telafi edeceklerini bildirdi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin ilk 6 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu topladığı 7 puanla, 5. sırada bulunan Muratpaşa Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Adana Şakirpaşa maçının hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdürüyor.

Antrenör Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının bu yıl yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu belirterek, mümkün olduğu kadar genç ve Türk oyuncularla mücadele ettiklerini söyledi.

Takımın şu anda kaynaşma sürecini yaşadığının altını çizen Ünsal, "Zaman içerisinde çok daha iyi olacağız. Özellikle Bursa Osmangazi Belediyespor maçını kaybetmemiz, bizim açımızdan sürpriz oldu. Son olarak da Kastamonu Belediyespor'a yenildik. Muratpaşa Belediyespor'a yakışan sonuçlar değil ama yeni bir oluşum içerisinde böyle kazalar olabilir. En kısa sürede telafi edeceğiz." diye konuştu.

Ünsal, ligdeki takımların kadrolarının büyük çoğunluğunun yabancılardan oluştuğunu, bunu Türk hentboluna yakıştıramadığını vurgulayarak, "Yabancı oyuncularda, mutlaka elit ve iyi olanlara yatırım yapılsın. Gençlerimizin önünde iyi ve elit örnekler olsun." ifadelerini kullandı.


Haber Ara