Dolar

32,3579

Euro

34,7335

Altın

2.408,72

Bist

10.045,74

Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması

Kazada ölen Sultan Karadağ'ın arkadaşı Aras: - 'Geziye biz de davet edildik ancak gitmekten son anda vazgeçtik'- Karadağ'ın arkadaşı Karakılıç: - 'Tek tesellimiz, kızı Beyzanur'un kazadan yaralı kurtulması. Sultan, kızı Beyzanur'u Anneler Günü'nde annesiz bıraktı'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-14 11:59:18

Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması
Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamını yitirenlerden Sultan Karadağ'ın arkadaşı Fahriye Aras, geziye kendilerinin de davet edildiğini ancak gitmekten son anda vazgeçtiklerini söyledi.

Karadağ'ın cenazesini almak için yakınlarıyla Buca Kaynaklar Mezarlığı'na gelen Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaza nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi.

"Geziye biz de davet edildik ancak gitmekten son anda vazgeçtik." diyen Aras, daha önce de mahalle sakinleri arasındaki gezilere hiç katılmadığını anlattı.

- "Anneler Günü'nde annesiz kaldı"

Ayla Karakılıç da Karadağ ve ailesiyle çok yakın ilişki içinde olduklarını belirterek, "Korkunç bir kaza, geziye gidenlerin hepsini tanıyoruz, hepsi arkadaşımız ama Sultan ile çok yakındık, çocuklarımız da arkadaştı. Çocuğuma bu durumu nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Tek tesellimiz, kızı Beyzanur'un kazadan yaralı kurtulması. Sultan, kızı Beyzanur'u Anneler Günü'nde annesiz bıraktı." şeklinde konuştu.

Bu arada, Buca Kaynaklar Mezarlığı'ndaki gasilhaneye gelen yakınları, kazazedelerin cenazelerini teslim alarak defnedilecekleri mezarlıklara götürüyor.

Armağan Serttaş'ın kullandığı 03 FR 747 plakalı midibüs, dün Muğla-Antalya karayolunun Sakargeçidi mevkisinde uçuruma yuvarlanmış, yaklaşık 30 metre aşağıdan geçen karayoluna düşerek 35 AL 1645 plakalı otomobile çarpmıştı. Kazada 24 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi yaralanmıştı.

Midibüste bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun Anneler Günü kapsamında İzmir Buca'dan, Marmaris'e gitmek üzere yola çıktıkları öğrenilmişti.

Haber Ara