Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Motosikletli gasp zanlıları yakalandı

İstanbul'da, yolda yalnız yürüyen kadınları silah tehdidiyle gasbettikleri iddia edilen cezaevi firarisi iki şüpheli gözaltına alındı

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-07 14:58:58

Motosikletli gasp zanlıları yakalandı
İstanbul'da, motosikletle yaklaştıkları kadınları silah tehdidiyle gasbettikleri iddia edilen iki kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Fatih, Bakırköy ve Beşiktaş'ta yolda yalnız yürüyen 7 kadının motosikletli iki kişi tarafından gasbedilmesine ilişkin çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak şüphelilerin eşkalini belirledi.

Teknik ve fiziki takibin ardından Fatih'teki bir adrese operasyon düzenleyen polis, cezaevi firarisi iki şüpheliyi yakaladı. Adreste yapılan aramada, çalıntı motosiklet ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

- Cezaevinde tanışmışlar

Şüpheliler Emrah D. (30) ile Nagehan K'nin (25) cezaevinde bulundukları sırada ortak arkadaşları sayesinde mektupla tanışarak sevgili oldukları ve 17 Ocak'ta firar ettikleri tespit edildi.

İstanbul'da buluşan şüphelilerin, Fatih'te bir dükkandan çaldıkları motosiklet ile 7 silahlı gasp olayını gerçekleştirdiği belirlendi.

Şüphelilerden Emrah D'nin gasp suçundan tutuklandığı, 12 yıldır cezaevinde bulunduğu ve cezasının bitmesine 23 ay kaldığı, Nagehan K'nin da emniyette çok sayıda suçtan kaydının bulunduğu ve 1 yıldır cezaevinde olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Haber Ara