Dolar

32,2448

Euro

35,0595

Altın

2.507,60

Bist

10.643,58

'MINDS International' konferansı Paris'te yapıldı

'MINDS International' konferansı Paris'te yapıldı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-09 14:46:45

'MINDS International' konferansı Paris'te yapıldı
Anadolu Ajansı (AA), uluslararası alandaki etkinliğini artırma çalışmaları kapsamında Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen "MINDS International" konferansına katıldı.

Dünyanın önde gelen 22 haber ajansının üyesi olduğu Mobil Haberleşme ve Haber Data Hizmeti (MINDS) International Platformu'nun "Sosyal Medya, Yeni Medya ve Haber Ajanslarının rolü" temalı 20'inci konferansı, Fransa'nın başkenti Paris'te yapıldı. İki gün süren konferansa, Fransız Haber Ajansı (AFP) ev sahipliği yaptı.

Yılda iki kez üye ülkelerde gerçekleştirilen, haber ajanslarının dijital medya stratejilerinin paylaşıldığı ve uluslararası haberciliğin geleceğinin şekillendiği konferansta Anadolu Ajansı'nı AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya temsil etti.

Konferansta Özkaya'ya, Kurumsal İletişim Direktörü Esra Kireçci ile Uluslararası İlişkiler Uzmanı Serdar Mahmutoğulları eşlik etti.

AA Genel Müdür Yardımcısı Özkaya konferansta yaptığı konuşmada, "Bu toplantıda da diğer ajanslarla sosyal medya ve diğer alanlarda görüş alışverişinde bulunma fırsatımız oldu. Sosyal medya alanındaki yenilikler ve öneriler dışında da verimli konuşma ve tartışmalar yapıldı. Biz de AA olarak iki gün boyunca dijital medya ve mobil uygulamalar konusunda yoğun bir çalışmanın içinde yer aldık" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı, 100. yıl vizyonu doğrultusunda uluslararası alandaki varlığını etkinleştirme kapsamında Mayıs 2014'de "MINDS International" üyesi olmuştu.

Haber Ara