Dolar

32,2329

Euro

34,9539

Altın

2.408,76

Bist

10.400,48

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-06 18:45:46

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor
Sakarya, Bolu, Bartın ve Zonguldak'ta, AK Parti ve CHP'den milletvekili seçilenler mazbatalarını aldı.

Sakarya'da CHP'den milletvekili seçilen Engin Özkoç'a mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler verdi.

Özkoç, seçimlerin demokratik bir ortamda yapıldığını belirterek, "Bize milletimiz ana muhalafet görevi verdi. Bunu en iyi şekilde yerine getireceğiz. İktidarın verdiği sözlerin de takipçisi olacağız" dedi.

AK Parti'den Bartın milletvekili olan Yılmaz Tunç da İl Seçim Kurulu Başkanı Ayşegül Öselmiş'in elinden mazbatasını alarak tebrikleri kabul etti.

Tunç, milletin 7 Haziran seçimlerinden çıkan mesajı almak istemeyen ve uzlaşmaz bir tavır içine giren muhalefet liderlerine önemli bir mesaj verdiğini belirtti.

Bolu'da CHP'den milletvekili seçilen Tanju Özcan, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Zabun'dan alarak, CHP'nin iktidar olamamasını kendi içinde sorgulaması gerektiğini vurguladı.

Zonguldak'ta da AK Parti'li Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar ile CHP'li Şerafettin Turpçu ve Ünal Demirtaş, milletvekili mazbatalarını aldı.

Partililer ile Zonguldak Adliyesi'ne gelen Turpçu ile Demirtaş'ın ardından Özbakır ve Ulupınar'a, İl Seçim Kurulu yetkililerince mazbataları Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde düzenlenen törenle verildi.

Haber Ara