Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Migros'un 'yılbaşı paketinde' yüzde 50 fiyat avantajı

Migros'un 'yılbaşı paketinde' yüzde 50 fiyat avantajı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-16 13:06:12

Migros'un 'yılbaşı paketinde' yüzde 50 fiyat avantajı
Migros, yeni yılı müşterilerinin yüzünü güldürecek yeniliklerle karşılıyor.

İçinde çikolatadan bisküviye, patlamış mısırdan kuruyemişe kadar yılbaşı akşamının vazgeçilmez ürünlerinin yer aldığı "yılbaşı sepeti" 36,90 liralık yüzde 50 avantajlı fiyatıyla müşterileri bekliyor.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, yılbaşı için birbirinden özel ürünlerle dolu, yüzde 50 oranında avantajla müşteriye ulaşacak sepetin yanı sıra farklı hediye seçenekleri de sunuyor. yılbaşının yaklaştığı bugünlerde Migros, Macrocenter, 5M mağazaları ve sanal markette müşterilere, her zevke ve bütçeye uygun hediye seçenekleri sunuluyor.

Tek tek alındığında yaklaşık 73 liraya mal olacak ürünlerin tamamı, Migros müşterileri için hazırlanan yılbaşı sepetinde 36,90 liraya satışa çıkarıldı.

Yeni yılı evde sevdikleriyle karşılamak isteyenler için farklı hediye ve ürün seçenekleri sunan Migros mağazalarında yılbaşı ağaçları ile yılbaşı süsleri, kar spreyleri, renkli ışıklar, parti balonları ve dekoratif çanlar avantajlı fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Mağazalarda 100 santimetre yılbaşı ağacı sadece 16,90 liradan satılıyor.

- Evde oyun keyfi

Migros, yılbaşını evinde geçirmek isteyenler için "Tabu, Monopoliy, Süper Doktor, Fare Kapanı, Süper Doktor, Bil Bakalım" gibi büyük küçük herkese hitap eden oyunları özel fiyatlarıyla satışa çıkardı.

Yeni yıl hediye alışverişini Migros mağazalarında yapacak olanları da birbirinden avantajlı ve cazip indirimler bekliyor.

Tüm masa ve yatak örtüleri, battaniye, yorgan ve alezler, eşofman ve sweatshirtlerle, Qmax markalı eldiven ve şapkalar yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor.

Haber Ara