Dolar

32,3173

Euro

34,7250

Altın

2.401,55

Bist

10.344,91

Mardin şehidinin babaevine ateş düştü

Mardin-Diyarbakır karayolunda PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Mahmut Yıldırım'ın babaevine ateş düştü. Şehidin annesi Selma Sevim Yıldırım, 'Mahmut, ben sana nasıl dayanacağım' diyerek gözyaşı döktü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-15 12:52:06

Mardin şehidinin babaevine ateş düştü
Mardin-Diyarbakır karayolunda PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Mahmut Yıldırım'ın babaevine ateş düştü. Şehidin annesi Selma Sevim Yıldırım, "Mahmut, ben sana nasıl dayanacağım" diyerek gözyaşı döktü.

Mardin-Diyarbakır karayolunda PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 2 askerden biri olan Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Mahmut Yıldırım'ın acı haberi, Kayseri'nin Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde oturan babaevine ulaştırıldı. Acı haberi alan yakınları eve akın ederken, apartmana da Türk bayrakları asıldı. Askeri yetkililer tarafından eve getirilen şehidin annesi Selma Sevim Yıldırım, "Mahmut, sana nasıl dayanacağım" diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Haber Ara