Dolar

32,7842

Euro

35,0717

Altın

2.451,75

Bist

10.471,32

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-03 20:46:11

Maçın ardından
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Diyarbekirspor'u 3-1 yenerek gruplara kalan Adanaspor'un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, 'Gruplara kalmak hem bizim, hem Adana şehri hem de Adanaspor taraftarı için önemli' dedi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında taraftarlara keyifli bir maç izlettiklerini söyledi.

Lig maçlarında çok fazla süre almayan oyunculara şans verdiklerini aktaran İpekoğlu şöyle konuştu:

'Gruplara kalmak hem bizim, hem Adana şehri hem de Adanaspor taraftarı için önemli. Gruplara kalarak en azından bir Süper Lig takımını taraftarlarımıza izlettirme şansını yakaladık. Hem futbolcularımız adına hem şehrimiz adına önemli diye düşünüyorum. Maçta birçok gol pozisyonuna girdik ama rakibe çok gol pozisyonu da sunduk.'

İpekoğlu kupada gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek 'Hem lig hem kupa maçları olacak. Ocak ayında yaklaşık 7 maç yapacağız. Bu da lig maçlarında inşallah sıkıntı yaratmaz' diye görüş belirtti.

Diyarbekirspor Teknik Direktör Namık Altunsoy ise rakiplerini tebrik ederek, karşılaşmanın izleyenlerin haz aldığı, pozisyon zenginliği olan bir müsabaka olduğunu ifade etti.

Alt ligde olmalarına rağmen pozisyon zenginliği açısından üstün taraf olduklarını anlatan Altunsoy 'Daha iyi pas yapmamız, daha organize ataklar geliştirmemiz bizi mutlu etti. Mutsuz eden taraf ise girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimizin attığı gollerde defans bölgemizde kişisel hatalar vardı. Bu olumsuzlukları gidermeye çalışacağız. Bizim için bu kulvar bitti, ligimize dönüyoruz. Ligde iddialı konumumuz var, onun için çalışacağız. Taraftarımızın gurur duyacağı bir takıma sahibiz' diye konuştu.

Haber Ara