Dolar

32,2188

Euro

35,0297

Altın

2.503,92

Bist

10.643,58

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-06 22:24:15

Maçın ardından
Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-0 mağlup oldukları Osmanlıspor maçına ilişkin, "Kendi evimizde az bir seyirci olsa da protestolarla, baskı altında elimizden geleni yaptık" dedi.

Kartal, düzenlediği basın toplantısında, Osmanlıspor maçına hafta başından beri iyi hazırlandıklarını kaydetti.

Bu akşam maçı kazanmak içini sahaya çıktıklarını ifade eden Kartal, şöyle konuştu:

"Oyuncularımın ve takımın üzerinden son haftalarda alınan sonuçlar nedeniyle öz güven eksikliği var. Alınacak üç puan öz güven, moral ve motivasyon için önemliydi. Kendi evimizde az bir seyirci olsa da protestolarla, baskı altında elimizden geleni yaptık. Oyuna iyi başladık. Rakip iki atak yaptı, ilk devrede ikisi gol oldu. Basit goller yiyoruz. Basit goller yememeliyiz. Takımımız gücü ve kalitesi belli. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İstediğimiz sonucu elde edemedik."

- Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise maça başlarken her iki takımın da içinde bulunduğu durumun aynı olduğunu bildirdi.

Sinirlerine hakim olan takımın başarılı olacağı bir maç yaşadıklarını anlatan Akçay, "Bu akşam dikkat ve şansla içinde bulunduğumuz konumdan çıkıp öz güvenimizi tekrar kazanma adına dikkatli, istekli ve arzulu olduk. Maçı kazanmayı başardık. Aynı duyguları Eskişehirspor da başarabilir. Eskişehirspor büyük bir camia, ayağa kalkacaktır" diye konuştu.

Haber Ara