Dolar

32,2277

Euro

35,0204

Altın

2.429,47

Bist

10.481,30

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-25 19:26:43

Maçın ardından
PTT 1. Lig'de Vartaş Elazığspor'u 2-0 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, "Umarım bu galibiyet serinin başlangıcı olur" dedi.

Özdeş, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, dün vefat eden Turhan Özyazanlar'ın ailesine ve Bandırmaspor camiasına başsağlığı diledi.

Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında kazanacak oyun sergilemelerine rağmen bunu başaramadıklarını kaydeden Özdeş, şöyle konuştu:

"Bugün daha farklı bir durum vardı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Kaliteli bir takıma sahibiz, oyuncularıma da söylediğim gibi önce yerden kalkıp küçük bir adım atmamız gerekiyordu, hepsine gösterdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Rakibimiz İzmir'e lider gelmişti, onlara karşı pozisyon vermemek mutlu edici. Top rakipteyken oyunumuzu geliştirerek devam etmemiz lazım. Umarım bu galibiyet serinin başlangıcı olur. Aldığımız sonuçlarla taraftarımızı üzmüştük, bu galibiyeti taraftarımıza ve camiaya armağan ediyoruz. Bu akşam bu maçın sevincini yaşayıp, yarından itibaren cuma günkü Adanaspor maçına hazırlanacağız. Oyun standardımızı geliştirerek devam etmemiz lazım."

Vartaş Elazığspor cephesi

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını, ilk yarı istedikleri ortaya koyamadıklarını söyledi.

Zeminden dolayı istedikleri pas trafiğini gerçekleştiremediklerini kaydeden Bektaş, şöyle konuştu:

"Rakibin üzerinde ilk baskıyı kuramadık ve dönen topları alamayınca rakip istediği şekilde topu topu çevirdi ve talihsiz bir gol yedik. İkinci yarı daha farklı bir Elazığspor vardı. Yeneriz, yeniliriz ama futbol anlamında sahaya ne koyduğumuz önemli. Gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Wellington'un sakatlığının nüksetmesi kötü oldu. Beraberlik golünü bulabilsek, farklı bir sonuçla karşılaşabilirdik ama olmadı. İkinci yarıdaki futbolu baz alıyorum, böyle oynamamız lazım. Üst sıralarda kalmak istiyorsak, daha fazla çalışmamız ve kırılgan takım olmamamız lazım."

Haber Ara