Dolar

32,2669

Euro

35,0660

Altın

2.475,31

Bist

10.483,60

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-18 16:37:35

Maçın ardından
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Medicana Sivasspor'u farklı kazanabilecekleri bir maçta 2-1'lik skorla geçtiklerini söyledi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşma olduğunu ve maçın başından sonuna kadar oyundan kopmadıkları belirterek, ""Özellikle durumu 2-0'a getirdikten sonra Medicana Sivasspor üstümüze geldi ve iyi şanslar yakaladık. Son paslar, vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilseydik, çok daha rahat kazanabilirdik. Böyle maçlar zordur. Önemli olan bu maçları galibiyetle bitirmek. Yaptığımız hataları diğer maçlarda düzelteceğiz" şeklinde konuştu.

Takımını rölantide oynatmasının söz konusu olmadığını vurgulayan deneyimli teknik adam, "Hata yapabiliriz ama rölantiye izin vermemiz mümkün değil. Biraz daha top tutup, ileride daha çoğalabilseydik, daha iyi olacaktı. Bunların hepsini biliyoruz. Daha iyi duruma geleceğiz" ifadelerini kullandı.

- Medicana Sivasspor cephesi

Medicana Sivasspor Teknik direktörü Sergen Yalçın ise Kasımpaşa'nın çok iyi oynadığını ve kazanmayı hak eden taraf olduğunu kaydetti.

Bekledikleri performansın çok altında bir mücadele ettiklerini vurgulayan Yalçın, "Daha iyi oynamamız, daha fazla mücadele etmemiz, oyuna daha konsantre olmamız gerekiyordu. Kötü oyun ve bireysel performansların yanında, fizik olarak da çok eksik kaldığımızı düşünüyorum ama ligde bu tür sonuçlar maalesef olabiliyor. Sezon başından beri aldığımız sonuçlar çok istediğimiz gibi değil. Söylenecek fazla bir şey yok. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sergen Yalçın, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada akşam Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşeceklerini vurgulayarak, "Başkanımızla akşam saatlerinde bir görüşme yapacağız. Ona göre tutumumuzu belirleyeceğiz. Önemli olan Medicana Sivasspor'un menfaati. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Yönetimin tutumuna göre biz de kararımızı vereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara