Dolar

32,2198

Euro

34,9761

Altın

2.425,34

Bist

10.676,65

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-08 23:04:38

Maçın ardından
PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor'u 2-1 yenen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Ben istiyorum ki futbol maçları sahada delikanlıca, mücadeleyle olsun." dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kardemir Karabükspor olarak iç ve dış sahada kora kor büyük mücadele verdiklerini söyledi.

Bu mücadelelerde kaybettikleri de kazandıkları da olduğunu belirten İldiz, "Kardemir Karabükspor son dakikayla da olsa bugün kazandı. İnşallah son gülen biz oluruz. Bir gerçek var ki, adı üzerinde Kardemir, işçinin takımı. Bu nedenle puan verdiğimizde veya maç kazandığımız zaman delikanlıca mücadele ediyoruz. Kardemir Karabükspor hiçbir zaman yazlık maç oynamadı. Bugün de görüldüğü üzere, bileğimizin hakkıyla kazandık. Puan kaybediyorsak da yine savaşarak kaybediyoruz. Tabii ki de hatalarımız oluyor ama bu zorlu mücadeleden galip çıkmak istiyoruz. Kaldı son müsabaka. Ne olacak hep beraber göreceğiz." diye konuştu.

"Ben istiyorum ki futbol maçları sahada delikanlıca, mücadeleyle olsun." diyen İldiz, şunları kaydetti:

"Tüm takımlar, iddiası olan olmayan kim varsa savaşsın. Hiçbir maçın neticesi önceden belli olmasın. Hiçbir maça dışarıdan etken olunmasın. Ben yıllardan beri teknik adamlık yapıyorum. Türkiye'de beni herkes tanır. Bugüne kadar ne hakemlerle ne başka şeyle, kimseyle alakalı konuşmadım. İstiyoruz ki, Türk futbolu adına bir gerçek, futbol sahada oynansın. Kim kazanırsa hakkıyla kazansın."


- Adanaspor cephesi


Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da Kardemir Karabükspor'a kalan maçında başarılar diledi.

Şampiyonluğu garantiledikleri maçtan sonra gelecek senenin planlamasını yapmaya başladıklarını anlatan İpekoğlu, "Bundan dolayı da lig maçlarında çok fazla süre vermediğimiz, süre almayan arkadaşları oynatma düşüncesi içerisindeydik. Bugün de öyle oldu. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Vartaş Elazığspor maçında da aynı şekilde süre vermediğimiz arkadaşlara süre vereceğiz. Tabii ki maçların bizim açımızdan önemi olduğunu düşünüyorum. Özellikle bugün hep birlikte izledik, İrfan Can Eğribayat diye bir arkadaşımızı kazandık diye düşünüyorum. 19 yaşında, bu maçlar bizim açımızdan bu anlamda çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara