Dolar

32,2389

Euro

35,1623

Altın

2.468,69

Bist

10.319,96

Kütahya'da 'polis mevzileri' tuvale dönüştürüldü

Kütahya'da 'polis mevzileri' tuvale dönüştürüldü

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-13 17:46:08

Kütahya'da 'polis mevzileri' tuvale dönüştürüldü
Kütahya'da güvenlik önlemleri kapsamında polis merkezlerinin önüne konulması planlanan "mevzi"lere kentteki sanatçılar tarafından resimler çizildi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde terör olaylarının arttığına işaret ederek, polis merkezleri önünde ve önemli noktalarda güvenlik tedbirlerinin artırıldığını söyledi.

Güvenlik tedbirleri kapsamında kent genelindeki polis noktalarında kullanılmak üzere "mevzi"ler yapıldığını vurgulayan Gülnaz, şunları kaydetti:

"Polisimizin öncelikle kendi can güvenliği önemli. Polis merkezlerinde personelimizin güvenliğinin sağlanması amacıyla çelik ve betondan 20 mevzi yaptırdık. Bu mevzileri kent merkezimizdeki ve ilçelerdeki polis merkezlerine, emniyet müdürlüklerine ve güvenlik noktalarına yerleştireceğiz. Bu mevzilerin vatandaşlarımızın gözünde daha sıcak görüntüsü olması için de Kütahya Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi sanatçılarından görünümlerinin daha güzel hale getirilmesi talebinde bulunduk.

Sanatçılarımız da bizleri kırmayarak özgün çalışmalarıyla mevzileri boyadı ve resimler çizdi."

Kütahya Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi Başkanı Sebahat Sarıoğlu da polis "mevzi"lerinin çizilen resimlerle daha güzel görünüme sahip olduğunu, resimli "mevzi"lerin başta çocuklar olmak üzere herkesin ilgisini çekeceğini anlattı.

Haber Ara