Dolar

32,2681

Euro

35,0261

Altın

2.478,73

Bist

10.560,01

'Kur'an Okuyan Kalem'e yoğun ilgi

'Kur'an Okuyan Kalem'e yoğun ilgi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-10 18:32:58

'Kur'an Okuyan Kalem'e yoğun ilgi
Türkiye Diyanet Vakfı'nca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür AŞ ve Basım Yayın Meslek Birliği katkılarıyla bu sene 35'incisi düzenlenen "Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı"nda satışa sunulan "Kur'an Okuyan Kalem" ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Rusça gibi dil seçenekleri bulunan "Kur'an Okuyan Kalem" ayetlere dokundurulduğunda Kur'an-ı Kerim okuyor.

Akser Yayınları standında bulunan Cemal Sevim, AA muhabirine yaptığı açıklamada söz konusu kalemlerin oldukça yoğun bir talep gördüğünü belirterek, "Genellikle çocuklarına Kur'an öğretmek isteyenler, beğendikleri hafız ve makamları dinlemek isteyenler, ezber yapanlar rağbet gösteriyor." dedi.

"Okuyan Kalem"le ilmihal ve tefsir de okunabildiğini dile getiren Sevim, "Küçük çocukların dikkatini çekiyor. Öğrenmesi daha kolay oluyor." diye konuştu.

"Okuyan Kalem"le Südeys, İlhan Tok, Mahir Muaykıli, Fatih Çolak, Abdüssamet, Nebi Yaşar, M. Emin Ay, ve Gamidi gibi hafızların sesinden Kur'an-ı Kerim dinlenebiliyor.

Fuar, 25 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.

Haber Ara