Dolar

32,2642

Euro

34,9310

Altın

2.436,31

Bist

10.173,42

'Kumbara Tasarımı Resim Yarışması' için müracaatlar başladı

'Kumbara Tasarımı Resim Yarışması' için müracaatlar başladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-22 16:50:03

'Kumbara Tasarımı Resim Yarışması' için müracaatlar başladı
Çocuklarda tasarruf bilincini oluşturmak amacıyla düzenlenen Vakıf Emeklilik "Kumbara Tasarımı Resim Yarışması" için başvurular başladı.

Vakıf Emeklilik tarafından yapılan açıklamaya göre, 11 ilde, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) desteği ile hazırlanan yarışmaya katılacak öğrenciler, eserlerini 1 Eylül-19 Ekim tarihlerinde kendi okul müdürlüklerine teslim edecek.

Vakıf Emeklilik tarafından ilk kez düzenlenecek yarışma, İstanbul, Adana, Antalya, Ankara, Bursa, İzmir, Samsun, İzmit, Erzurum, Diyarbakır ve Kayseri'deki ilkokul öğrencilerine yönelik yapılıyor. Hayallerindeki kumbaranın resmini yapan ilkokul öğrencisi her çocuk, yarışmaya başvuruda bulunabilecek.

Vakıf Emeklilik, gelecek nesillerin büyüdüklerinde hem Türkiye'nin hem de kendi tasarruflarına yön verebilmesi için farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Seçici kurulun değerlendirmesi sonucu kazanan eserler, 30 Ekim 2015 tarihinde "www.vakifemeklilik.com.tr" adresinden duyurulacak. İlk üçe giren öğrencilere bisiklet ve scooter hediye edilecek.

Haber Ara