Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Koçtaş'tan yeni yıla özel ürünler

Koçtaş'tan yeni yıla özel ürünler

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-15 17:33:31

Koçtaş'tan yeni yıla özel ürünler
Koçtaş, yeni yıl kutlamalarına özel ürünler hazırladı.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, yılbaşı havasını evine ve ofisine taşımak isteyen dekorasyon meraklıları ile yeni yılın heyecanını sevdiklerine alacakları sürpriz hediyelerle pekiştirmek isteyenler aradıklarını Koçtaş'ta bulacak.

Koçtaş'ın geniş yılbaşı koleksiyonunda her zevke ve bütçeye uygun ürün çeşitleri bulunuyor. Farklı ebatlarda 19,99 TL'den başlayan fiyatlarla çam ağaçları, yılbaşı oyuncakları, kapı süsleri, aydınlatmalar, dekoratif toplar ve süsler, yılbaşı heyecanını evlere getiriyor. Koçtaş, bu seneki yılbaşı koleksiyonunda, alternatiflerinden farklı olarak, geleneksel kırmızı ve yeşil süslemelerin yanı sıra yumuşak tonlara da yer ayırdı.

Bu yılın öne çıkan rengi bronz, şampanya ve mavi tonlarının kullanıldığı süsler yılbaşı dekorasyonuna romantik bir hava katmak isteyenlerin tercihi olacak. Bronz renkli ürünlerle beyaz ve mavi renkleri kullanarak yapılacak süslemeler ise farklı tarzdaki yaşam alanlarını yansıtıyor.

Ağaçlarını ve evlerini yeni yıla hazırlayanlar, Koçtaş'ın ilham veren yılbaşı kataloğunu inceleyebilir, Koçtaş mağazalarını ve "www.koctas.com.tr" internet mağazasını ziyaret edebilir.

Haber Ara