Dolar

32,2789

Euro

35,0370

Altın

2.480,53

Bist

10.548,91

Koçtaş'tan farklı klima ve vantilatör seçenekleri

Koçtaş'tan farklı klima ve vantilatör seçenekleri

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-29 15:23:19

Koçtaş'tan farklı klima ve vantilatör seçenekleri
Koçtaş, çeşitli markalardaki iklimlendirme ürünlerini farklı fiyat seçenekleri ile tüketicilere sunuyor.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş'ın mağazalarında yerini alan iklimlendirme ürünleriyle yaz daha rahat geçecek. Koçtaş'ta satışa sunulan klima ve vantilatörler sahip oldukları teknolojik ayrıcalıkların yanı sıra tasarımlarıyla da evlere ferahlık verecek.

Sıcakların artmasıyla birlikte soğutma kategorisindeki zengin ürün çeşidini ayrıcalıklı kampanyalarla tüketicinin beğenisine sunan Koçtaş, iklimlendirme alanındaki lider markaları tüketiciyle buluşturuyor. Şirketin ürün gamında yer alan duvar tipi, taşınabilir, salon tipi klimalar, masaüstü vantilatörler ve ayaklı vantilatörler yazı serin geçirmek isteyenler için farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Koçtaş mağazalarında soğutma ürünleri kategorisinde "Blyss, Beko, Baymak, Rubenis ve Mitsubishi Electric" gibi dünyanın önde gelen markaları satışa çıkarılırken, klimalar; konfor, enerji tasarrufu, sessiz çalışma, kullanım kolaylığı, dayanıklılık ve performans gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Hızlı soğutma ve ısıtma özellikleriyle kullanım kolaylığı sunan yeni nesil inverter klimalar ayrıca yüzde 50'ye varan elektrik enerjisi tasarrufu da sağlıyor.

Haber Ara