Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Kocaeli'de banka şubesindekilerin rehin alınması

Kocaeli'de banka şubesindekilerin rehin alınması

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-14 14:52:05

Kocaeli'de banka şubesindekilerin rehin alınması
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde banka şubesindekilerin silahlı kişi tarafından rehin alındığı olayın ilk anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi'nde bulunan bankanın karşısındaki dershanede eğitim gören Cüneyt Günaydın'ın çektiği görüntülerde, çarşaflı zanlının silahıyla bankanın güvenlik görevlisini tehdit etmesi, elindeki mavi poşeti doldurtması ve silahını içeridekilere doğrultma anı yer aldı.

Günaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ders arasında bankada gariplik olduğunu fark ettiğini söyledi.

Cep telefonuyla dershanenin bulunduğu binadan bankayı görüntülediğini anlatan Günaydın, "Soyguncunun içeriye girmesinin ardından bankadakiler üst katlara çıktı. Soyguncu mavi çöp poşetine paraları doldurtuyordu. Yaklaşık bir saat sonra bankanın içindeki ikinci kapıyı da kapattı. Çalışanlar yukarıda ağlıyordu. Polis olay yerine birkaç dakika içinde geldi ve bölgeyi çembere aldı. Ben de bu sırada cep telefonumla kayıt yaptım" ifadesini kullandı.

Dün, Gölcük ilçesinde banka şubesindeki 12 kişiyi rehin alan silahlı soyguncu, ikna çabaları sonuç vermeyince gerçekleştirilen operasyonda yaralı ele geçirilmişti. Rehinelerden 8'i pencereden atlayarak, 4'ü ise operasyonla kurtarılmıştı.

Haber Ara