Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Kısıklı'da Reina saldırganı alarmı

İstanbul Ortaköy'deki gece kulübüne saldırı düzenleyen teröristin görüntülerinin medyada yayınlaması ile birlikte polise ihbar yağmaya başladı

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-03 12:52:01

Kısıklı'da Reina saldırganı alarmı
İstanbul Ortaköy'deki gece kulübüne saldırı düzenleyen teröristin görüntülerinin medyada yayınlaması ile birlikte polise ihbar yağmaya başladı. Gün içerisinde ardı ardına ihbarlar alan polis, Üsküdar Kısıklı'daki bir adrese operasyon düzenledi.

Reina'ya terör saldırısı düzenleyerek kayıplara karışan teröristin görüntülerinin medyada yer alması, polis kadar vatandaşları da harekete geçirdi. Gün içerisinde zanlıya benzeyen çok sayıda eşkal, polise ihbar edildi. Üsküdar Kısıklı'da zanlıya benzerliği ile dikkat çeken bir inşaat işçisi de o ihbarların arasında yerini aldı. Kısa sürede Selami Tekkesi Sokağa gelen ekipler, sokağı dolaştıktan sonra eşkale benzeyen bir şahsı inşaatta çalışırken buldu. Saldırgana benzerliği ile dikkat çeken şahıs, ekipler tarafından kimlik kontrolünden geçirildi ve sorgulandı. Şahsı inceleyen ekipler, ihbarın asılsız çıkması üzerine sokaktan ayrıldı.

(Mustafa Esen / İHA)

Haber Ara