Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Kahramanmaraş'ta vatandaşlara 'iktidar' yemeği

Kahramanmaraş'ta vatandaşlara 'iktidar' yemeği

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-03 15:59:10

Kahramanmaraş'ta vatandaşlara 'iktidar' yemeği
AK Parti'nin tek başına iktidar olmasına sevinen bir besici, kurban ettiği tosunun etiyle vatandaşlara yemek ikram etti.

Onikişubat ilçesine bağlı Avşar Mahallesi'nde seçimler öncesinde AK Parti'nin tek başına iktidar olması halinde tosun kurban etmeyi adayan ve bunun etiyle de yemek sözü veren Harun Ceren, vatandaşlara yemek dağıttı.

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili seçilen İmran Kılıç ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Ceren'in davetine katılarak, vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kılıç, burada yaptığı konuşmada, günün birlik, beraberlik ve kardeşlik zamanı olduğunu söyledi. Ülkenin ilerlemesi ve milletin yoluna devam etmesi için tek vücut olunması gerektiğini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

"Halkımız 1 Kasım seçimlerinde birlik, beraberlik ve kardeşlik zamanı olduğuna karar verdi. Halkımız 'istikrar, huzur ve yolumuza devam' dedi. Gerçekten bu alkışlanacak bir durum. Ülkemiz halkı arif insanlardır. Neyin ne olduğunu gördü ve gereğini yaptı."

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de insanların ikram sahibi olduğunu, bunun güzel bir örneğini Avşar Mahallesi sakinlerinin sergilediğini belirterek, etkinliği gerçekleştirenlere teşekkür etti.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ise yemek ikramına 1 Kasım seçimlerinde ülkenin huzur ve istikrara kavuşmasının vesile olduğunu söyledi.

Haber Ara