Dolar

32,2628

Euro

35,0802

Altın

2.469,83

Bist

10.319,96

İsrailli sporcuya Endonezya'da vize engeli

İsrailli sporcuya Endonezya'da vize engeli

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-08 14:09:33

İsrailli sporcuya Endonezya'da vize engeli
Londra 2012 Olimpiyatları'nda İsrail'i temsil eden milli sporcu Misha Zilberman Endonezya'da düzenlenecek olacak Dünya Badminton Şampiyona'sına katılmak için yaptığı vize başvurusu reddedildi.

Pazartesi günü Endonezya'da başlayacak olan Dünya Badminton Şampiyonası'na hazırlanmak için 6 aydır Singapur'da olan Misha Zilberman'ın bu süre içinde Endonezya'ya giriş için yaptığı vize başvurularından olumsuz cevap aldığı belirtildi.

İsrailli sporcu, internetteki sosyal paylaşım sitelerinden birindeki sayfasında yer alan , "Dünya Şampiyonası'nda yer alabilmem için vize verilmiyor" diyerek, 6 aydır Endonezya hükümetinin istediği tüm belgeleri yollanmasına rağmen "hala olumsuz cevap veriliyor. Dünya Badminton Federasyonu da konuyu biliyor ancak yardımcı olmuyor. Federasyon olayı görmezden gelerek geçiştirdi." açıklamasını yaptı.

İsrail Olimpiyat Komitesi'nin konuyu çözmek için çok çaba sarf ettiğini ancak şimdiye kadar olumlu bir cevap alınamadığı bildirildi.

250 milyon nüfusuyla dünyanın en büyük 4. ülkesi olan Endonezya, dünyanın en yoğun müslüman topluluğuna sahip ülke olma özelliğini de taşıyor.

Haber Ara