Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Inegolspor'da hedef Fenerbahce ile eslesmek

Inegolspor'da hedef Fenerbahce ile eslesmek

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-21 16:40:38

Inegolspor'da hedef Fenerbahce ile eslesmek
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu son haftasındaki Kayserispor maçını kazanıp son 16 turunda Fenerbahçe ile eşleşmek istediklerini söyledi.

Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta son maçlarını gelecek hafta içinde İnegöl'de Kayserispor ile oynayacaklarını, bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirtti.

G Grubu'nda Torku Konyaspor'un liderliği garantilediğini, Kayserispor ile ikincilik için yarıştıklarını ifade eden Güngör, şunları kaydetti:

"Kupada zorlu bir maç oynadık ve Etimesgut Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başardık. Kupada ilk ikiye girme iddiamızı sürdürme anlamında önemli bir maçtı. Özellikle saha ve hava şartlarının olumsuzluğu bizi etkiledi ama sonunda 3 puanı alan taraf olduk. Bu anlamda Kayserispor maçına iddiamızı taşıdık. Kupada Kayserispor'u yenip Fenerbahçe ile eşleşmek istiyoruz. Umarım bu gerçekleşir ve Fenerbahçe ile İnegöl tarihine geçecek karşılaşma oynarız. Umudumuz o ama bizim ana görevimiz ligdeki konumumuzu düzeltmek."

Haber Ara