Dolar

32,2233

Euro

35,1203

Altın

2.461,74

Bist

10.319,96

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-10 17:55:10

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:
Erkekler Voleybol 1. Lig'de Tokat Belediyesi Plevnespor'u konuk edecek İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hedeflerine ulaşabilmeleri için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Turuncu-lacivertliler, Tokat Belediyesi Plevnespor maçının hazırlıklarını Aksoy yönetiminde İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Aksoy, idman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son maçlarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 yenilmelerine rağmen 3. sırada olduklarını hatırlattı.

İnegöl Belediyespor'un beklenmeyen galibiyetler almasının, rakiplerini maçlarda daha fazla motive ettiğini dile getiren Aksoy, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı da böylesine bir maça çıktı. Biz de gereken ciddiyeti gösterdik ama servis etkinliği çok düşük bir müsabaka oynadık ve çok hata yaptık. Bazı oyuncular beklentimin altında performans gösterince o maçı kazanma şansımız çok çok zor oldu" dedi.

Hafta sonu karşılaşacakları Tokat Belediyesi Plevnespor'un özellikle son 3 maçta iyi oynadığını anlatan Aksoy, "Hedeflerimize ulaşabilmemiz için sahamızda oynayacağımız Tokat maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Seyircimizle galibiyetlerimizi paylaşıyoruz. Taraftar çok önemli, itici bir güç, takımın bir parçası. Taraftarlarımızı her zaman için maçlarımıza bekliyoruz. Coşkuyu beraber paylaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Haber Ara