Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Hepsini topa tuttu: Muhalifler, paralel gazeteciler, Kılıçdaroğlu...

MHP'de yapılmak istenen olağanüstü kurultayı Gezi provokasyonuna benzeten Devlet Bahçeli, paralel gazeteciler ve muhalif adayları sert sözlerle eleşti

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-17 11:55:43

Hepsini topa tuttu: Muhalifler, paralel gazeteciler, Kılıçdaroğlu...
MHP'de yapılmak istenen olağanüstü kurultayı Gezi provokasyonuna benzeten Devlet Bahçeli, paralel gazeteciler ve muhalif adayları sert sözlerle eleştirdi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "PKK bile MHP'de değişim istemektedir. DHKP-C değişim kervanına son anda binmiştir. Nazlanmadan ılıyanlar, kim olduğunu anlıyorsunuz; uslanma bilmeyen edepsiz kaçaklar, İmralı canisine avukatlık yapanlar sürekli değişim demektedir. Ne kadar MHP hasmı varsa paralel panayırda kendilerine ön sırada rezervasyon yaptırmıştır. Birbirinden haz etmeyen çürük çevreler MHP'ye karşı icra edilen ihanet birliğine girmiştir. Hiçbiri paralel matruşkası olduğunu gizleyememiştir" dedi.

"BUNLAR ASLA AFFEDİLMEYECEKTİR"

Bahçeli, pazar günü yaşananları 'rezilliğin dik alası' diye yorumlayarak, "Bu bir genel başkanlık yarışı değildir. Pazar günü Ankara'da yaşananlar rezilliğin dik alası, kepazeliğin zirvesidir. Gezivari provakasyonları kurmak isteyenler baltayı taşa vurmuştur. Bunlar asla affedilmeyecektir" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Devlet Bahçeli'nin gündeminde Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlık sistemiyle ilgili o sözleri de vardı.

Bahçeli, "CHP'nin genel başkanı talihsiz ve tamiri imkansız bir pot kırmıştır. Sokağın adres gösterilmesi doğru değildir" dedi.

GENELKURMAY BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

Bahçeli, Sümeyye Erdoğan'ın nikah törenine katıldığı gerekçesiyle bazı kesimlerin eleştirdiği Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a da sahip çıktı. MHP lideri, "Cumhurbaşkanı'nın kızını evlendirmesi hakkıdır. Davete uyan Genelkurmay Başkanı'nı eleştirmek nasıl bir terbiyesizliktir. Hulusi Akar paşa görevini şuurla yapan bir Genelkurmay Başkanıdır" ifadelerini kullandı.

Haber Ara