Dolar

32,2574

Euro

34,9212

Altın

2.447,14

Bist

10.173,42

Hatay Buyuksehir Belediyespor Basantrenoru Bas:

Hatay Buyuksehir Belediyespor Basantrenoru Bas:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-18 19:00:08

Hatay Buyuksehir Belediyespor Basantrenoru Bas:
Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Erkin Baş, hedeflerinin Avrupa'da başarı yakalamak olduğunu söyledi.

Baş, yaptığı açıklamada, sezon başında büyük hedeflerle yola çıktıklarını ve bu uğurda sahada tüm oyuncularının terinin son damlasına kadar mücadele ettiğini kaydetti.

İlk yarı sonunda hedefleri doğrultusunda mücadele verdiklerini ifade eden Baş, şöyle devam etti:

'Hatay Büyükşehir Belediyespor'a gelirken büyük hedeflerimiz vardı. Bu hedefler için sezon öncesi çok iyi bir planlama yaptık. İlk yarı sonunda da hedeflerimizin hepsine ulaştık. Hedeflerimize ulaşırken yaptığımız planlamanın doğru olduğunu gösteren en büyük kanıt ise sezon başında kurduğumuz kadrodan kimseyi ne göndermek ne de kadromuza takviye istemek gibi bir hamlemiz olmadı. Hatay'da Avrupa kupası maçları oynamak istiyoruz. Avrupa kupasını Hatay'a getirmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor.'

Baş, ligde oynadıkları maçlarda büyük, küçük takım ayrımı yapmadan galibiyet hedefiyle sahaya çıktıklarını dile getirdi.

Macar oyuncu Anna Vajda da takımdaki uyumun çok iyi olduğunu, taraftarların desteğiyle her maçı kazanmak için oynadıklarını ifade etti.

Dilara Tongar ise sezon sonunda ilk 4'ü hedeflediklerini ve bu doğrultuda ilerlediklerini belirtti.

Haber Ara