Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Halk oylamasına doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: - 'Ne yazık ki şu ana kadar ana muhalefet partisi liderini ve temsilcilerini izliyoruz ki milletimize doğru söylemiyorlar. Milletimizi yanıltmak için her türlü film fırıldağı çeviriyorlar. Millete yanlış bilgi vererek siyaset yapma tarzından bir türlü vazgeçemiyorlar'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-12 13:14:37

Halk oylamasına doğru
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Ne yazık ki şu ana kadar ana muhalefet partisi liderini ve temsilcilerini izliyoruz ki milletimize doğru söylemiyorlar. Milletimizi yanıltmak için her türlü film fırıldağı çeviriyorlar. Millete yanlış bilgi vererek siyaset yapma tarzından bir türlü vazgeçemiyorlar." dedi.

Ataş, Beykoz'daki bir restoranda, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldiği toplantıda, Türkiye'nin çok önemli bir kararın arifesinde bulunduğunu söyledi.

AK Parti'nin ne zaman başı sıkışsa ve karar vermekte zorlansa hep millete başvurduğunu dile getiren Ataş, "16 Nisan'da milletimiz ne karar verirse, başımızın tacıdır diyerek, yolumuza devam edeceğiz. Ancak bu karar arifesinde, milletimizi doğru bilgilendirmek boynumuzun borcudur." dedi.

Siyasetçilerin asli görevinin ülkeye hizmet ve vatandaşlarına rehberlik etmek, doğru bilgilerle vatandaşı bilgilendirmek olduğunu aktaran Aktaş, "Ne yazık ki şu ana kadar ana muhalefet partisi liderini ve temsilcilerini izliyoruz ki milletimize doğru söylemiyorlar. Milletimizi yanıltmak için her türlü film fırıldağı çeviriyorlar. Millete yanlış bilgi vererek siyaset yapma tarzından bir türlü vazgeçemiyorlar." ifadelerini kullandı.

Bir gazetede yer alan CHP ilçe başkanının açıklamasına da değinen Aktaş, şunları kaydetti:

"Açıklama aynen şu, 'Yüreğiniz yetiyorsa tek adamlıktan, TBMM'yi kapatmak istediğinizden bahsedin.' Bu kadar seviyesiz, bu kadar ahlaksız, bu kadar insanlık dışı bir açıklama olamaz. Liderleri bu açıklamayı yapıyor ki ilçe başkanlarının açıklamasını çok görmüyorum. Böyle bir siyaset anlayışı, tarzı olabilir mi? Hangi tek adamlıktan bahsediyorsun? Tek adamlıktan bahsediyorsan dön kendi siyasi tarihine bak. Tek adamlık orada, diktatörlük orada. Bu millete nasıl davrandığınız siyasi geçmişinizde belli. Bu millet bunları unutmadı, unutmadığı için de 60 yıldır sizi iktidara getirmiyor ve getirmeyecek."

Haber Ara