Dolar

32,3025

Euro

35,0331

Altın

2.428,38

Bist

10.517,17

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Terör ör

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-31 18:01:18

Günün özeti
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör örgütlerine de onları maşa olarak kullanan karanlık odaklara da, aziz milletimizin asla boyun eğmeyeceğini biliyoruz. Bizler demokrasimizle, ekonomimizle, dış politikamızla, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarana kadar yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

...

İzmir'de yaralı sayısı 8'e yükseldi

İzmir'in Buca ilçesinde ilk belirlemelere göre içerisinde gardiyan ve mahkumların olduğu cezaevi aracının geçişi sırasında çöp konteynerinde paylama meydana geldi.

...

Şehitlerin kanı yerde kalmadı

İçişleri Bakanlığı, Hakkari kırsalında 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan dün Kahramanmaraş Bulutpınarı kırsalında yaralı olarak yakalanan ve Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'u şehit ettiği ortaya çıkan teröristin 6 güvenlik görevlisinin şehit edildiği saldırıları planladığı ve bu saldırılara katıldığı belirlendi.

...

Narkotik polisinden nefes kesen operasyon

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da iki farklı noktada yaptıkları operasyonlarda piyasa değeri milyonlarca lirayı bulan uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyon anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.

...

Tüm pazarı satın aldı, her şeyi bedava dağıttı

İstanbul Piyalepaşa semt pazarına gidenler ilginç bir durum ile karşılaştı. Bayram öncesi alışveriş için pazara gelenler, her şeyi ücretsiz dağıtıldığını öğrendi. Gerçek kısa süre sonra anlaşıldı. Semt pazarındaki tüm tezgahları satın alan bir işadamı, pazara gelen kişilerin ihtiyacı olan her şeyi bedava verdi.

...

Fırlayan lastiğe bakarken...

Fırlayan lastiğe bakarken önündeki araca çarptı.

...

Motosikletli başını direğe böyle çarptı

Önündeki aracı geçmek isterken başını direğe çarptı.

Haber Ara