Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-12 18:16:40

Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Hollanda'dan Nazi uygulaması

Ankara - Hollanda demokrasiyi ayaklar altına alan, diplomatik kuralları yok sayan skandal bir uygulamaya imza attı. Önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ülkeye girişi yasaklandı, ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya adeta eziyet etti.

...

Hollanda'da yaşananları anlattı !

İstanbul - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Hollanda'da ifade özgürlüğü, toplanma hakkı, bunların hepsi ayaklar altın alandı. Hollanda'da dün gece tüm özgürlükler askıdaydı" dedi.

...

Olması gerekenleri yapmış değiliz: Bedelini ödeyeceksiniz !

İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'daki diplomatik skandala tepki göstererek, "Hollanda, Çarşamba günü yapılacak bir seçime sen Türkiye-Hollanda ilişkilerini feda ediyorsan bunun bedelini ödeyeceksin. Daha biz olması gerekenleri henüz yapmış değiliz" dedi.

...

"Türkiye bunun cevabını en ağır şekilde verecektir"

Yalova - Başbakan Binali Yıldırım, "Hollanda, bütün uluslararası diplomatik kurulları hiçe sayarak bakanımızın seyahat özgürlüğünü engellemiş ve ülkeyi terk etmeye zorlamıştır. Şunu herkes bilmelidir ki, Türkiye bunun cevabını en ağır şekilde verecektir" dedi.

...

Yükseköğretime Geçiş Sınavı yapıldı

İstanbul - Üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı, bugün yapıldı.

...

'Cami nöbeti' cezası düşen Fatma Nineye ikinci sürpriz

Manisa - Soma ilçesinde 'cami nöbeti' cezası alan 82 yaşındaki Fatma Sazan, yapılan haberlerin ardından cezadan kurtulmuştu. 82 yaşındaki Sazan'ın evi de, ilçe belediyesinin destekleriyle baştan sona yenilendi.

...

Aşçıydı, çarpa çarpa kaportacı oldu

İzmir - Asıl mesleği aşçılık olan Hıdır Yıldırım, aracıyla sürekli kaza yapınca yeni bir meslek sahibi oldu. Her kaza yaptığında soluğu sanayide alan Yıldırım, sanayiye gide gide işi öğrendi ve en sonunda kaportacı oldu.

Haber Ara