Dolar

32,5254

Euro

34,8332

Altın

2.447,31

Bist

9.915,62

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya'da

Bakan Tüfenkci ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldı- Tüfenkci:- 'Türkiye'yi ekonomik şartlarla boyun eğdirmeye çalışanları ibretle izliyorsunuz. Allah'ın izniyle, milletten aldığımız yetkiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde biz o şantajlara da her türlü şantajlara da boyun eğmediği

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-01 18:15:37

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya'da
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Türkiye'yi ekonomik şartlarla boyun eğdirmeye çalışanları ibretle izliyorsunuz. Allah'ın izniyle, milletten aldığımız yetkiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde biz o şantajlara da her türlü şantajlara da boyun eğmediğimiz gibi bundan sonra da eğmeyeceğiz." dedi.

Bakan Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile partisinin Malatya il başkanlığınca Nikah Sarayı'nda düzenlediği törende,milletin içerisinden çıkan bir hareket olarak yol yürürken buna taş koyanların, engel olmak ve bu yoldan döndürmek isteyenlerin olabileceğini belirtti.

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren her seçimde millete hesap verdiğini ve Türk milletine hizmet ettiğini anlatan Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve önderliğinde AK Parti'nin millete hizmet yolunda yürüyüşünün güçlenerek devam ettiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin 2019'da hayata geçeceğini anımsatan Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye daha da hızlı bir şekilde karar alarak 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyecek. Biz 2023 hedeflerinden vazgeçmedik. Biz 2023 hedeflerine ulaşmak adına Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtik. Biz istiyoruz ki Türkiye daha yaşanılabilir bir vatan, özgür, ileri demokrasinin uygulandığı bir ülke olsun. Türkiye'yi ekonomik şartlarla boyun eğdirmeye çalışanları ibretle izliyorsunuz. Allah'ın izniyle, milletten aldığımız yetkiyle Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde biz o şantajlara da her türlü şantajlara da boyun eğmediğimiz gibi bundan sonra da eğmeyeceğiz." diye konuştu.

- "Türkiye'yi yerle yeksan etmek istediler"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da dünyadaki Müslüman halklarının zulüm gördüğünü kaydetti.

Müslümanların zulüm görme nedenini herkesin oturup düşünmesi gerektiğini anlatan Çalık, "Bahsetmiş olduğum bu Müslüman coğrafyası gibi 15 Temmuz gecesinde Türkiye'yi de yerle yeksan etmek istediler. Siz, yüce milletimiz buna asla izin vermedi. Eğer 15 Temmuz başarılı olmuş olsaydı bugün bahsettiğimiz o Müslüman coğrafyasındaki işgal girişimleri gibi Türkiye'de de aynısı olacaktı. Yüce Rabbim'e hamdolsun ki bizim milletimiz liderinin önderliğinde milli iradeye zaferini 15 Temmuz'da ilan etti ve darbecilerin tamamını püskürttü." değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara