Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-17 00:22:22

Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli:
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "Bu millet kendisinden yardım isteyen, kendisine sığınan herkese her türlü yardımı yapmıştır. Bugün değil. Bu bize atalarımızdan, dedelerimizden kalmıştır. Bu medeniyetin mirasıdır" dedi.

Canikli, Giresun Valiliğince Atatürk Meydanı'nda düzenlenen iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Canikli, Giresunluların ve Türk halkının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Türkiye'de ramazan ayının güzel ve huzurlu bir ortamda geçtiğini belirten Canikli, "Bugün ramazanı uğurluyoruz. Cenab-ı hakka hamdediyoruz. Bize bu ramazanı tümüyle idrak etmeyi nasip etti. Tabii özleyeceğiz. Cenab-ı hakka bir kez daha hamdediyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin her yıl dünyanın çeşitli ülkelerine 4,5 milyar dolar karşılıksız yardım yaptığını aktaran Canikli, şunları söyledi:

"Bu millet kendisinden yardım isteyen, kendisine sığınan herkese her türlü yardımı yapmıştır. Bugün değil. Bu bize atalarımızdan, dedelerimizden kalmıştır. Bu medeniyetin mirasıdır. Kim yardım isterse bu millet Allah'ın izniyle muktedir. Bunu yapabiliyoruz. Bu amaçla her yıl tam 4,5 milyar dolar yardım yapıyoruz. Dünyanın her yerindeki insanlara yardım ediyoruz. Onun için Cenab-ı hakka şükürler olsun. Hükümetimiz de yardım yapabilecek şekilde bu ülkeyi yönetmeye devam ediyor."

Haber Ara