Dolar

32,5223

Euro

34,8741

Altın

2.443,30

Bist

9.915,62

GSO Başkanı Adil Sani Konukoğlu'ndan teröre tepki

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul'daki terör saldırısından dolayı millete başsağlığı dileyerek, 'Hiçbir karanlık gücün vatanımızı parçalamasına, birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-11 14:32:07

GSO Başkanı Adil Sani Konukoğlu'ndan teröre tepki
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul'daki terör saldırısından dolayı millete başsağlığı dileyerek, "Hiçbir karanlık gücün vatanımızı parçalamasına, birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

GSO Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı taziye mesajında, İstanbul'da meydana gelen iki ayrı terör saldırısının derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, şehit düşen polislerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. GSO Başkanı Konukoğlu, alçakça gerçekleştirilen terör saldırıları, terörün kirli emellerini gerçekleştirmesine destek veren bütün çevreleri şiddetle kınayarak, "Patlamada yaşamını kaybedenler bu vatanın evlatlarıdır, ailelerinin acısını bizler de yüreğimizde hissediyoruz. Ülke olarak yastayız. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

GSO Başkanı Konukoğlu, Türkiye'nin terörle mücadeleyi azimle ve kararlılıkla sürdüreceğini vurgulayarak, "Bu barbar saldırılar asla karşılıksız kalmayacak, güçlü devletimiz hainlerin cezasını verecektir. Teröre ve terörün arkasındakilere karşı milletçe tek yumruk olacağız. Biz vatan için varız. Hiçbir karanlık gücün ülkemizi parçalamasına, milletimizin birlik beraberliğini ve kardeşliğini bozmasına müsaade etmeyeceğiz. İstanbul'daki saldırıda kaybettiğimiz tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha gani gani rahmet diler, bu mübarek Mevlid Kandili gecesinde yapacağınız bütün duaların, tüm dünyada barışa ve huzura vesile olmasını Yüce Rabbim'den niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

Haber Ara