Dolar

32,3142

Euro

34,8378

Altın

2.391,37

Bist

10.276,88

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-06 19:38:35

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Göztepe ve Şanlıurfaspor deplasmanlarından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 4. haftasında Göztepe, 5. haftasında da Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsattı. İki deplasmana da puan ya da puanlar almak için gideceklerini vurgulayan Bozbağ, şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz sezon deplasmanlarda oynadığımız maçlarda başarılı sonuçlar almıştık. Bu sezon tek oynadığımız deplasman maçından da puan almayı başardık. Geçen sezonki başarılı grafiğimizi yeni sezona taşıdık. Göztepe ve Şanlıurfaspor deplasmanlarında daha iyi oynuyoruz. Zorlu iki maçtaki en büyük silahımız da dış sahadaki iyi futbolumuz olacak."

Giresunspor'un bu sezon ligde önemli başarılara imza atacağını savunan başkan Bozbağ, "İlk 6 hedefimiz var. Bu başarıyı yakalamak için de tüm maçlarımıza kazanmak için çıkıyoruz. Rakip ayırt etmeden kazanmak için sonuna kadar mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Umarım sonunda başarıyı yakalarız" ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı takım, geride kalan 3 haftada birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 4 puan alarak ligde 9. sırada yer aldı.

Haber Ara