Dolar

32,1103

Euro

34,8681

Altın

2.418,93

Bist

10.676,65

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-07 17:41:19

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, sezonun ilk haftasında karşılaşacakları Kardemir Karabükspor'u yenerek lige iyi başlamak istediklerini söyledi.

Bozbağ, kulüp binasında iki firmayla gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması imza töreninde yaptığı konuşmada, kulübe maddi anlamda katkıda bulunan firmalara teşekkür etti.

Kulübün ekonomik sıkıntılarını aşma adına mali disiplin uyguladıklarını, 3 yıl içerisinde de 14 milyon liralık borcu yarıya indirmeyi başardıklarını belirten Bozbağ, ayakları üzerinde duran ve düzenli gelirlere sahip bir Giresunspor yaratmayı hedeflediklerini vurguladı.

Önümüzdeki hafta kendi sahalarında ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacaklarını anımsatan Bozbağ, şunları kaydetti:

"Zor bir maç bizi bekliyor. Çünkü sezonun ilk haftası her zaman zordur. Her takım her takımı yenebilir. Giresunspor olarak gelecek sezon için hedeflerimiz büyük. İlk altıda yer almak iddiamız var. Bu iddiamızı da gerçekleştirme adına ilk maçımız olan Kardemir Karabükspor maçını mutlak kazanmalıyız. Kardemir Karabükspor'u yenerek hem lige iyi başlamak hem de Giresun halkına sezonun ilk 3 puanını hediye etmek istiyoruz."

Bozbağ, kadroda 5 yabancı oyuncularının bulunduğunu, ihtiyaç duyulması halinde 2 futbolcu daha transfer edebileceklerini ifade ederek, "Beklettiğimiz bazı isimler var. Sezonun başlaması ve alınacak skorlara göre ihtiyaç duyulan yerlere monte etmek için bu oyuncuları kadromuza katacağız. Yine Süper Lig takımlarından birinin kadrosunda yer alan bir isimle de yakından ilgileniyoruz. Bu oyuncu ile anlaştık. Kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor. Kısa zamanda bu transferi de netleştireceğiz" diye konuştu.

Haber Ara