Dolar

32,2625

Euro

34,6812

Altın

2.398,21

Bist

10.336,50

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-06 17:28:35

Genel seçime doğru
Manisa ve ilçelerinde siyasi parti teşkilatları tarafından "iktidar yürüyüşleri" yapıldı.

MHP Manisa İl Başkanlığı, Şehzadeler ilçesinde yürüyüş düzenledi. Alaybey Mahallesi'nden başlayan yürüyüş sırasında bir grup MHP'li ile AK Parti seçim standındaki görevliler arasında tartışma yaşandı.

Arbedeye dönüşen olayda, bazı MHP'liler, AK Parti seçim standındaki görevlilere saldırdı. MHP'li yöneticiler ile polisin araya girmesiyle olayın büyümesi önlendi. Çevik kuvvet ekipleri, standın önünde güvenlik önlemi aldı.

AK Parti seçim standına gelen AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, kendilerinin de yürüyüş ve kortej yaptıklarını ancak diğer partilere saygılı olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Buraya Kemal Kılıçdaroğlu da geldi, Devlet Bahçeli de geldi, bir tane aracımızı gezdirmedik. Bu bir siyasi adaptır. Bu siyasi bir kişiliktir. Bunlar vandallar. Bunlar 'memleketi yöneteceğiz' diyorlar ama kendilerini yönetemiyorlar. O kabiliyette insanlar değiller. Hakim olamadıkları bir teşkilata sahip olduklarını görüyoruz."

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, gerekli incelemelerin yapılması için ekiplere talimat verdi.

MHP korteji ise daha sonra yürüyüşüne devam etti.

- Akhisar

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı tarafından ilçede iktidar yürüyüşü yapıldı.

Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlkokulu önünde toplanan partililer, Tahir Ün Caddesi'nden 2. Nakliye Caddesi'ne yürüdü.

Yürüyüşe AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve partililer katıldı.

- Saruhanlı

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı tarafından "İktidara Yürüyüş Mitingi" yapıldı.

Atatürk Meydanı'nda düzenlenen mitinge, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ile milletvekili adayları ve partililer katıldı.

Mitingde yapılan konuşmaların ardından partililer, Atatürk Meydanı'ndan İstasyon Meydanı'na kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

Haber Ara