Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Geleceğin yıldız adayları Marmaris'te buluştu

Geleceğin yıldız adayları Marmaris'te buluştu

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-28 13:30:10

Geleceğin yıldız adayları Marmaris'te buluştu
Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen "U11 Cup Cumhuriyet Futbol Şenliği" turnuvası başladı.

Yeşil Marmaris Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen turnuvaya, Spor Toto Süper Lig kulüpleri Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor ve Medipol Başakşehir'in yanı sıra Altınordu, Göztepe, İzmirspor, Eskişehir DSİ Bentspor ile Yeşil Marmaris Spor Kulübü'nün 11 yaş altı takımları katıldı.

Marmaris Şehir Stadı'ndaki 20 dakikalık karşılaşmalarda, iki bölünmüş sahanın bir tarafındaki maçını tamamlayan takımlar, karşı tarafa geçerek bir sonraki rakibiyle mücadele etti. Güneşli havada oynanan müsabakalar, oldukça heyecanlı geçti.

Turnuvanın sabah bölümündeki ilk maçlarda Altınordu, Yeşil Marmaris 2 takımını 4-0, Yeşil Marmaris 1 takımını ise 1-0 yendi. İlk maçında Yeşil Marmaris 1 takımıyla 0-0 berabere kalan Akhisar Belediyespor, ikinci maçında Yeşil Marmaris 2'ye 1-0 yenildi. Bursaspor ise Yeşil Marmaris 1'e son dakikalarda attığı golle 1-0 üstünlük sağladı.

Yeşil Marmaris Spor Kulübü Başkanı Aziz Özgeçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilkini gerçekleştirdikleri turnuvaya 10 takımdan 200'ü aşkın sporcunun katıldığını söyledi.

İlki olmasına rağmen turnuvaya Süper Lig kulüplerinden 5'inin katıldığına dikkati çeken Özgeçer, turnuvayı, gelecek yıllarda daha da büyütmek istediklerini kaydetti. Özgeçer, hem ilçenin spor turizmine katkıda bulunmak hem de oyuncularının kendilerinden daha üst liglerdeki takımların oyuncularıyla mücadele etmelerinin gelişmeleri açısından faydalı olacağını ifade etti.

30 Ekim'deki final maçlarıyla sona erecek turnuva sonunda, dereceye giren takım ve oyuncularına kupa ile madalyaları törenle verilecek.

Haber Ara