Dolar

32,3503

Euro

34,7800

Altın

2.394,21

Bist

10.267,10

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a moral ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a moral ziyareti

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-27 16:18:29

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a moral ziyareti
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Fatma Şahin, mavi-beyazlı takımı ve genç futbolcuların kariyerlerini yüceltecek bir dönemi yaşamayı arzu ettiklerini söyledi.

Onursal başkan Şahin, PTT 1. Lig'in 10. haftasında yarın Şanlıurfaspor'la karşılaşacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u, GASKİ Spor Tesisleri'nde ziyaret etti.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, sporun evrensel ve özel yetenek gerektiren bir alan olduğunu, bu anlamda kulübün yaptığı çalışmaları hayranlık ve ilgiyle izlediğini dile getirdi.

Gaziantep'in şu anda 560 bin öğrenciye sahip bir kent olduğuna işaret eden Şahin, sporda markalaşarak genç nesli bu alana yönlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Takımın elde ettiği başarıların, ligin geride kalan haftalarında da sürdürülebilir olmasını arzuladıklarını aktaran Şahin, "Asla geride kalmadan büyük bir rekabetin yaşandığı ortamda bu takımı mücadele edebilir hale getirmek bizim görevimizdi. Çok genç bir takım. El ele verip bu takımı ve bireysel olarak genç futbolcularımızın kendi kariyerlerini yüceltecek bir dönem yaşamayı arzuluyoruz" diye konuştu.

Futbolcuların birbirini tanıma aşamasında olduğunu ifade eden Şahin, bu nedenle her geçen hafta takımdan daha iyi performans beklediklerini kaydetti.

Hedef büyüttükçe çekişmenin daha acımasız hale geldiğini anlatan Şahin, futbolculara yönelik şunları söyledi:

"Kulübümüzün bu hale gelmesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bana 'Kaç maçtır bizi izlemeye gelmiyorsunuz' diye kızabilirsiniz. Ama şunu bilin, her maçınızı ekranın karşısında dokuz doğurarak izliyorum. Eşim iyi bir futbolcu ve taraftardır. Özellikle birkaç maçta son dakikalarda yenen goller nedeniyle sabaha kadar eşimi terapi etmek zorunda kalıyorum. Allah için onun stresinden kurtulmam ve evdeki huzurum için daha dikkatli olalım."

Şanlıurfaspor maçında iyi bir sonuç beklediklerini belirten Şahin, "Bu maçta da başarı bekliyoruz. Başarı geldikten sonra biz gereğini yapacağız. Ne demek istediğimi futbolcu arkadaşlarım anlayacaktır" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Osman Toprak ise sezon başında yaptıkları transferlerin kısa zamanda takıma uyum sağladığını, takımda dostluk ve arkadaşlık ortamı oluşturulduğunu söyledi. Bu birlikteliğin sahaya ve akabinde de skora yansıdığını dile getiren Toprak, elde edilen başarılarda Fatma Şahin unsurunun unutulamayacağını vurguladı.

Gaziantep'in farklı alanlarda marka bir şehir olduğunu, kendilerinin de kulübü geliştirip, markalar arasına spor unsurunu katmak istediklerini belirten Toprak, "Bu bilinçle altyapıya çok önem veriyoruz. Altyapı için oluşturduğumuz futbol okulumuzda şu an 2 bin öğrencimiz var. Futbolun yanı sıra diğer spor branşlarında da başarılı olmak için çalışmalara başladık. İnşallah o alanlarda da başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.

Toprak, 1461 Trabzon maçında alınan galibiyet sonrası verilecek primleri Fatma Şahin'in üstlendiğini duyurdu.

- "Zorlu bir yolculuğun önemli bir virajı"

Teknik direktör Hakan Kutlu, lig öncesinde, genç, yetenekli ve karakterli oyunculardan kurulu bir takım olmaya özen gösterdiklerini, bu anlamda güzel işler ortaya çıkardıklarını söyledi.

Sportif anlamda da güzel bir konumda bulunduklarını anlatan Kutlu, Fatma Şahin'i aralarında görmenin manevi olarak kendilerini güçlendirdiğini belirtti.

Takım kaptanı Erdal Güneş ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giyen tüm sporcuların seçilmiş insanlar olduğunu ifade ederek, "Bu takım sportif başarıdan önce karakter olarak öne çıkan bir yapıya sahip. Bu, haliyle sahaya da yansıyor. Daha yolun başındayız ve oynanacak çok maç var. Şanlıurfaspor maçı da zorlu bir yolculuğun önemli bir virajı olacak. Bu maçı da kazanıp ileriye daha net şekilde bakacağız" diye konuştu.

Kulüp başkanı Toprak, Fatma Şahin'e, adına hazırlattıkları forma hediye etti.

Haber Ara