Dolar

32,5254

Euro

34,8332

Altın

2.447,31

Bist

9.915,62

Garanti'nin dijital kanalları 3 ödül aldı

Garanti'nin dijital kanalları 3 ödül aldı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-03 12:44:35

Garanti'nin dijital kanalları 3 ödül aldı
Garanti Bankası, "Kurumsal İnternet Şubesi" ve bankacılık web sitesi "garanti.com.tr" ile 3 ödüle layık görüldü.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance, bankaları dijital müşterilerine hizmet verme stratejisi, müşterilerinin dijital servisleri kullanmasını sağlama başarısı, dijital müşteri artışı, ürün ve hizmetlerin genişliği, dijital hizmetlerin somut başarısı ve web sitesinin tasarım ve işlevselliği gibi kriterlerle değerlendirdi.

Garanti, bu yıl 16. kez gerçekleştirilen "Dünyanın En İyi Dijital Bankaları" değerlendirmesinde, "Türkiye'nin En İyi Kurumsal İnternet Bankası" seçildi. Garanti'nin internet sitesi "garanti.com.tr" de Interactive Media Awards'dan "Bankacılık ve Finansal Servisler" kategorilerinde sınıfının en iyisi olarak 2 ödül aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, Global Finance tarafından Türkiye'nin en iyi kurumsal internet bankası seçilmekten çok memnun olduklarını belirtti. Başer, "3,5 milyonu aşkın aktif dijital müşteri sayımızla dijital bankacılığın en büyük oyuncularından biri olarak, hizmet verdiğimiz kanalları geliştirmek için sürekli çalışıyoruz. Bankamızdaki tüm finansal işlemlerin yüzde 87'si dijital kanallardan gerçekleştiriliyor. Nakit hariç işlemler olarak baktığımızda ise bu oran yüzde 91 seviyesinde. Ürünlerimizin yüzde 31'ini de, dijital kanallardan müşterilerimize ulaştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Garanti'nin dijital kanallardaki çalışmalarıyla, uluslararası platformlarda takdir edildiğini dile getiren Başer, şunları kaydetti:

"Dijital kanallarımızı geliştirirken interaktif tasarım eğilimlerini ve kullanıcı deneyimini her zaman ön planda tutuyoruz. Web sitemizi de, bu anlayışla sürekli olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak şekilde geliştiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde, Interactive Media Awards'dan hem Bankacılık hem de Finansal Servisler kategorilerinde, 500 üzerinden 491 ve 485 puanlarla aldığımız En İyi İnternet Sitesi ödülleri, bu alandaki çalışmalarımızın son meyvesi oldu. Aldığımız ödüller, başarımızı daha da ileriye taşımamız için bizi motive ediyor. Garanti Bankası olarak dijital kanallar üzerinde çalışmaya, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz."

Haber Ara