Dolar

32,3211

Euro

34,7533

Altın

2.387,65

Bist

10.265,66

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA görüşmeleri

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA görüşmeleri

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-04 21:32:09

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA görüşmeleri
UEFA Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde İsviçre'de görüşmeler yapan Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticileri Nyon'daki UEFA genel merkezinden basına açıklama yapmadan ayrıldı.

UEFA yetkilisi, AA muhabirine, toplantıların danışma ve bilgilendirme amaçlı yapıldığını söyledi ve inceleme altındaki Türk kulüpleri hakkında nihai kararın ne zaman verileceği noktasında bilgi vermedi.

Görüşmelere katılan Galatasaray Kulübü Futbol Direktörü Cenk Ergün ise, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsviçre'de basına demeç vermeyeceklerini ve görüşmelerle ilgili gerekli bilgilendirmeyi Türkiye'ye dönünce yapacaklarını ifade etti.

Görüşmelerin yapıldığı UEFA binasına basın mensuplarını alınmadı ve görüşmeler basına kapalı gerçekleştirildi.

UEFA Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde görüşmeler yapmak üzere Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve beraberindeki heyet, mevcut durumun nasıl düzeltileceği yönünde UEFA tarafına çeşitli projeler sunmak üzere Nyon'daki UEFA'nın genel merkezine gitmişti.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulüple UEFA arasında Finansal Fair Play kapsamında devam eden görüşmelerden birinin daha UEFA'nın Nyon'daki merkezinde gerçekleştirildiği bildirilmişti.

Galatasaray'ın UEFA nezdinde bir sonraki görüşmesinin 2016'nın şubat ayında yapılmasının beklendiği kaydedildi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ise toplantıda, kulübün mevcut finansal durumu ve planlamasıyla ilgili bir sunum gerçekleştirildiği kaydedilmişti.

Haber Ara