Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Galatasaray, Gaziantepspor macina hazir

Galatasaray, Gaziantepspor macina hazir

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-31 00:11:42

Galatasaray, Gaziantepspor macina hazir
Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, pres ve hareketli pas çalışmaları yapıp, taktik ağırlıklı çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte, Semih Kaya'nın tedavisine devam edildiği, Jason Denayer'in tedavi sonrası koşu çalışmalarını sürdürdüğü, Hamit Altıntop'un ise günü adaptasyon çalışması yaparak tamamladığı aktarıldı.

Galatasaray takımı, antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

- Yasin: "Bir yıl oynayıp ayrılmak için gelmedim"


Sarı-kırmızılı futbolcu Yasin Öztekin, kendisiyle ilgili basına yansıyan haberlerle ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunurken, Galatasaray'da forma giymekten her zaman gurur duyduğunu söyledi.

Yaşanan bazı yanlış anlaşılmaların kendisini üzdüğünü vurgulayan Yasin, "Kariyerim boyunca Galatasaray'a ulaşmak için büyük çaba gösterdim, buraya gelebilmek adına ciddi fedakarlıklarda bulundum. İlk sezonumda kazandığımız şampiyonluğun bir parçası olmanın gururunu yaşadım. Şunu ifade etmek isterim ki, ben Galatasaray'a bir yıl oynayıp, daha sonra ayrılmak için gelmedim" diye konuştu.

Galatasaray'da hedeflerinin asla bitmeyeceğini dile getiren Yasin, sözleşmesinin sonuna kadar kulübünde kalmak istediğini kaydederek, "Kulübüm benim hakkımda bir karar almadan takımımdan ayrılmayı asla düşünmüyorum. Bazı iletişim eksikliklerinden dolayı ortaya çıkan bu haberlerin sona ermesini rica ediyor, kulübüme ve taraftarlarımıza layık olmayı sürdürmek için kararlılıkla çalışacağıma söz veriyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara