Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Ford Trucks Servis Günleri

Ford Trucks Servis Günleri

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-26 14:59:40

Ford Trucks Servis Günleri
Ford Trucks tarafından bu yıl 14 kentte düzenlenen "Servis Günleri" etkinliklerinin eylül ayındaki son durağının, Eskişehir olacağı bildirildi.

Ford'dan yapılan yazılı açıklamada, 29-30 Eylül'de Otokoç Ford Trucks Bayisi'nde düzenlenecek etkinlikte katılımcıların, çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirirken ücretsiz check-up ile aracını muayene ettirme avantajından yararlanacağı belirtildi.

Türkiye çapında yaygın bayi ağı ve yenilenen plazaları ile hizmet veren Ford Trucks'ın, Eskişehir'deki "Servis Günleri" etkinliğinde müşterileriyle buluşacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Otokoç'un İnönü ilçesindeki Ford Trucks Tesisleri'nde gerçekleşecek etkinlikte, Ford Trucks müşterilerine özel birbirinden farklı aktiviteler düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak. Show Radyo'nun Nihat ile Sivrisinek programının ünlü sunucusu Nihat Sırdar, 29 Eylül günü Ford Otosan İnönü Fabrikası'nı ziyaret edip, aynı günün akşamı Otokoç Bayisi'nden canlı yayın yapacak. Etkinliğe katılanlar, ünlü sunucu ile tanışıp vakit geçirme fırsatı da bulacak. Etkinlikte güvenli sürüş eğitimi, emniyet kemeri simülasyonu gibi eğitim aktivitelerinin yanı sıra ücretsiz araç muayene imkanı da sunulacak. Araçlarına Ford Trucks servisinde check-up yaptıran katılımcılara ise bir sonraki servis girişlerinde kullanılmak üzere yüzde 20 indirim çeki armağan edilecek."

Öte yandan, Otokoç Ford Trucks bayinde ücretsiz araç check-up ve yüzde 20 indirim çeki fırsatının, 3 Ekim'e kadar devam edeceği belirtildi.

Haber Ara