Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Fethiye'de 6 yıllık faili meçhul cinayetin aydınlatılması

Fethiye'de 6 yıllık faili meçhul cinayetin aydınlatılması

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-28 12:44:15

Fethiye'de 6 yıllık faili meçhul cinayetin aydınlatılması
Fethiye ilçesindeki akaryakıt istasyonunda çalışan iki pompa görevlisinin av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü faili meçhul cinayetin aydınlatılması, hayatını kaybeden işçilerin ailelerini sevindirdi.

Merhum işçilerden Asım Dağlı'nın ağabeyi Mahmut Dağlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 yıl önce cinayete kurban giden kardeşinin katilinin 3 kişiyi daha öldürdüğü haberini aldıklarını söyledi.

Kardeşinin kimseyle husumeti olmadığını, herkes tarafından sevildiğini belirten Dağlı, "Annem öldükten sonra kardeşim bana yadigar kalmıştı. Kardeşimin de iki çocuğu bize emanet kaldı. Yaşadığımız acıyı o kişi de yaşasın. Tek temennimiz bu" şeklinde konuştu.

- "Katil bulunsa da benim acım dinmez"

Merhum akaryakıt istasyonu çalışanı Mustafa Kökçü'nün eşi Zeynep Kökçü de 9 yaşındaki kızının küçük yaşta babasız kaldığını anlattı.

Katil zanlısı için "Allah'ından bulsun" diyen Kökçü, "Cezasını çekmesini istiyoruz. Eşimi kaybettikten sonra zor günler geçirdim. Çocuğuma hem anne hem baba oldum. Katil bulunsa da benim acım dinmez. Bizim çektiğimiz acıları onlar da çeksin" ifadesini kullandı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan 3 kişilik ekip, 10 Aralık 2009'da pompa görevlileri Asım Dağlı (30) ile Mustafa Kökçü'yü (30) parasını gasbettikten sonra av tüfeğiyle öldüren şüphelinin, 2011'de 3 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapse çarptırılan Salim Olaş olduğunu belirlemişti.

Antalya L Tipi Cezaevinde bulunan Olaş hakkında cinayet ve gasp suçundan dava açılmıştı.

Haber Ara