Dolar

32,2247

Euro

34,9384

Altın

2.418,85

Bist

10.676,65

Ferhat Göçer Düzce'de konser verdi

Ferhat Göçer Düzce'de konser verdi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-18 01:22:00

Ferhat Göçer Düzce'de konser verdi
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ses sanatçısı Ferhat Göçer'in Akçakoca ilçesinde verdiği konseri izledi.

Kent meydanında düzenlenen konserde sahneye davet edilen Arınç, bayram tatilini geçirmek üzere ailesiyle ilçeye geldiğini söyledi.

Belediye tarafından Akçakoca'ya büyük hizmetler yapıldığını, ilçede bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Arınç, sanatçı Göçer'in Türk sanat müziği yorumlarını beğendiğini anlattı.

Arınç, şöyle konuştu:

"Çok sevdiğim, çok değer verdiğim, Türk sanat müziğinin bizzat kendi besteleriyle herkesin gönlünde taht kurmuş Ferhat Göçer arkadaşımızı sizlerle dinleme imkanı buldum. Gerçekten yıllardır çok şükür, Türkiye'de takdir ve başarı kazanmış değerli sanatçımızı tebrik etme imkanı bulduk ama buradan görüyorum ki ona sadece arkadaşları değil, sizler de eşlik ediyorsunuz. Ona güç veriyorsunuz, onun şarkılarını söylüyorsunuz. Sizleri de ayrıca kutluyorum. Bu kadar sevgi ve ilgiyi Ferhat Göçer de hak ediyor."

"Sizlerle olduğum için sevinçliyim" diyen Arınç, "Her gününüz bayram günü gibi olsun. Belediye başkanımızı da sizleri Ferhat Göçer'le buluşturduğu için kutluyorum çünkü bu sahnelerin onun gibi çok az insan hakkını veriyor, hiç nefes almadan sizlerle şarkılarını söylüyor. Kendisine sahne hayatında başarılar diliyorum. İnşallah daha uzun yıllar sizlerin gönlünde taht kuracak" ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, sanatçıya plaket ve yöresel ürünlerle dolu sepet takdim etti.

Konser, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Haber Ara