Dolar

32,3303

Euro

34,8563

Altın

2.388,71

Bist

10.276,88

Diyarbakır'daki patlama

Diyarbakır'daki patlama

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-06 19:07:28

Diyarbakır'daki patlama
Diyarbakır Valiliğinden, basında HDP mitingine ilişkin 4 gün önceki tedbir içerikli yazıyla ilgili spekülatif haberlerin yer aldığı belirtilerek, bu yazının sadece HDP mitingiyle ilgili olmadığı, toplu katılımın olduğu her türlü faaliyet öncesi ilgili kurumlara gönderildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, HDP'nin dünkü mitingine ilişkin 2 Haziran 2015'te yayınladıkları tedbir içerikli yazıyla ilgili bazı basın yayın organları ile sosyal medyada, spekülatif haberlere yer verildiği ifade edildi.

Söz konusu yazının, ilde yapılan her türlü açık hava toplantısı, miting, nevruz, maç, geniş katılımlı faaliyetler, resmi ve dini bayramlar öncesinde yayınlanan tedbir içerikli, rutin bir yazı olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu yazı sadece dünkü HDP mitingiyle ilgili olmayıp, toplu katılımın olduğu her türlü faaliyet öncesi ilgili kurumlara gönderilen bir yazıdır. Aynı yazı ekte de görüleceği üzere ilimizde gerçekleştirilen farklı birçok faaliyet için yayınlanmıştır."

Haber Ara