Dolar

32,5095

Euro

34,9139

Altın

2.441,81

Bist

9.915,62

Denizli'deki karbonmonoksit zehirlenmesi

Denizli'deki karbonmonoksit zehirlenmesi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-11 19:38:09

Denizli'deki karbonmonoksit zehirlenmesi
Güney ilçesinde, kömür sobasından sızan karbonmonoksitten zehirlenerek yaşamını yitiren anne, baba ve çocuklarının cenazesi toprağa verildi.

Eziler Mahallesi'ndeki evlerinde sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Esat Özçelik (25), eşi Eşe (24) ve 6 yaşındaki kızı Sultan Özçelik'in cenazesi, yakınları tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundan alınarak Eziler Mezarlığına getirildi.

Özçelik ailesinin cenazesi, bir yurdun bahçesinde Güney Müftüsü Yahya Özen'in kıldırdığı ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra, toprağa verildi.

Cenaze törenine, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Güney Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayatını kaybeden Esat-Eşe Özçelik çiftinin, Sarayköy ilçesindeki bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalıştığı, gece vardiyasından sonra eve geldikleri öğrenildi.

- Olay

Denizli'nin Güney ilçesi Eziler Mahallesi'ndeki Özçelik ailesinden haber alamayan yakınları, kontrol amacıyla gittikleri evde, Esat Özçelik, Eşe Özçelik ile Sultan Özçelik'i hareketsiz halde bulunca durumu bildirdikleri sağlık ekipleri, 3 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etmişti. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen 3 kişinin cenazeleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderilmişti.

Haber Ara